Wednesday, 16 November 2011

haaih~~ tak memahami lah kau nie!



hyup, aq bngang gan dy!! korng tahu tk ?? okay , fine tak tahu ... aq pernah t'fikir yg keje aq nie sia-2... serius aq ckp, yg aq tahu lah..ari tu aq ckp kt kau yg no. aq tuh tuh cume addition on your contact list..tp.. tak yah la kau nak perap no. tu! lame-2 :$ Haih~~ sejak ary tuh, kau tk msj-2 aq lagi kan?? kau nk aq yg start lg ker??? menyesal lak aq start msj kau dlu.. sbbtu la kau tak reti nk hargai... ape yg aq buwat, dh la time tuh bufday aq, pastu aq lak yg kene msj kau! kau cme bg alasan sbb mule-2 kau fkir nk msj aq tp aq yg msj kau dulu??  Assalamualaikum!! time tuh dah kul 9:55:46 pm nk kul 10 dah #ekelehawallgtuh  kau nk tggu smpai kul bape ha?? kau nk tgggu smpai lg 10 mnit nk kul 12 baru nk wish aq??? opps.. itu laen punye cite ye..kan aq dh open cite laen...

Yg aq skit ati nie nape kau tk msj aq! warggh!! mcm org tut....... jer tunggu kau..  kalau aq jer yg asyik mule-2 msj kau, aq pasti gile! gile!! gile!!! yg kau akn fkir yg aq suke @ kau, mesty kau kn ckp cm nei punye " ish, pahal ngan dy nie asyik msj aq jer! tah-2 dy suke aq lg kut " and bla..bla.. arggh... okay stop talking..

aq rase lah kan dlm bnyk-2 laki dlm dunia nie kau lah laki yg plig tk m'gerti, tk m'mahami, dn tk cube pn untk m'yelami p'rasaan aq! Dah la, penat aq m'jerit sorang-2 kt dlm blog nie , bkn korang bleh dngar ...tp aq jer kang keypad aq nie yg rosak , aq tekan-2 mcm nk roboh dh meje nie.. ish-2 kang ade jgak yg kene jeret krang.. kay lah bye! see'ya...




last word~
jangan bg taw s'siape psl bende nie tahu... haha klakar nyer # mcmlahkorangamikpeduli

Final last word =)
bubye ^_~

2 pencadang setia:

NaJwA (NNK) said...

kau text je la , dy takkan fikir mcm tu , kan ari tu dy ckp , yg dy segan nk text kau , so , kau text dy , n tany dy kenape dy segan , tak salah kan ?

Gadis pencinta said...

yup mmg lah tk salah...tp bnde tuh dh b'lalu, tak kn lah aq nk ungkit balik??

Post a Comment